Corona maatregelen

De 1,5 meter samenleving
Een begrip waar tot voor kort nog nooit iemand van had gehoord, maar nu onderdeel is van ons dagelijkse leven. Wij stellen hoge prioriteit aan de gezondheid en veiligheid van onze gasten en medewerkers en doen er alles aan om risico’s op besmetting en verspreiding te voorkomen. Om je zo veilig mogelijk te kunnen ontvangen, is Deco volledig aangepast op de nieuwe situatie. Hierbij voldoen wij aan alle richtlijnen voor een onbezorgd en veilig verblijf.

We houden 1,5 meter afstand. Dat vragen we aan onze gasten en dat vragen we aan onze medewerkers.

Reserveren verplicht

Het maken van een reservering is verplicht. Maximaal 2 personen. Maximaal 25 personen toegestaan. Maximale verblijfsduur is 3 uur.

Nieuwe openingstijden

Wij zullen voorlopig andere openingstijden hanteren. Maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 11.00 tot 22.00. Dinsdag van 16.00 tot 22.00 en zondag van 13.00 tot 19.00.

Betaling
Gelieve contactloos of met pin betalen.
Het zal straks ook mogelijk zijn om vooraf te betalen via de reservering tool.

We doen er alles aan om je bezoek veilig en zorgeloos te laten verlopen. Volg daarom de aanwijzingen van onze medewerkers altijd op en volg waar nodig de bewegwijzering.

Hygiëne

Om de hygiëne optimaal te waarborgen is het verplicht je handen bij binnenkomst te desinfecteren bij de speciale dispenser.
Was tijdens je bezoek regelmatig je handen.
Alle besmettingsgevoelige punten worden extra vaak gereinigd door onze medewerkers.
Waar nodig dragen onze medewerkers plastic handschoenen en mondkapjes.

Eten en drinken
Houd 1,5 meter afstand. Zowel tot onze medewerkers als tot andere gasten.
Om voldoende afstand te behouden serveren wij uit met gepaste afstand. Uiteraard wel mét een glimlach.
Onze medewerkers dragen waar nodig handschoenen of een mondkapje.

Massage en beauty

Je kunt met een gerust hart een beautybehandeling of massage boeken. Onze masseurs houden zich aan de protocollen van de branchevereniging. Onderdeel is een gezondheidscheck voorafgaand aan de behandeling of massage. Indien gewenst dragen de medewerkers handschoentjes en een mondkapje.

Gezondheidsklachten

De gezondheid en veiligheid van zowel onze gasten als van onze medewerkers staan bij ons hoog in het vaandel. Als je klachten hebt die, volgens de richtlijnen van het RIVM, op corona zouden kunnen duiden, dan vragen we je thuis te blijven en de maatregelen in acht te nemen. Dat vragen we óók aan onze medewerkers.

Back to Top

X

Sauna Deco is gesloten t/m 25 januari. Closed until the 25th of January

¤