Corona maatregelen

Eindelijk is het zover. De 1,5 meter maatregel is komen te vervallen.

Wij zullen dan ook langzaam aan overgaan naar de oude gang van zaken. Echter blijven wij voorlopig nog wel een paar zaken hanteren. Wij verzoeken bezoekers een reservering te maken en zullen wij voorlopig ook een beperkte capaciteit toepassen.

Reserveren verplicht

Nieuwe openingstijden

Wij zullen voorlopig andere openingstijden hanteren. Maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 11.00 tot 22.00. Dinsdag gesloten en zondag van 13.00 tot 19.00.

Massage en beauty

Je kunt met een gerust hart een beautybehandeling of massage boeken. Onze masseurs houden zich aan de protocollen van de branchevereniging. Onderdeel is een gezondheidscheck voorafgaand aan de behandeling of massage. Indien gewenst dragen de medewerkers handschoentjes en een mondkapje.

Gezondheidsklachten

De gezondheid en veiligheid van zowel onze gasten als van onze medewerkers staan bij ons hoog in het vaandel. Als je klachten hebt die, volgens de richtlijnen van het RIVM, op corona zouden kunnen duiden, dan vragen we je thuis te blijven en de maatregelen in acht te nemen. Dat vragen we óók aan onze medewerkers.

Back to Top