Wellness

Spa en Wellness gaan bij Sauna Deco hand in hand. Dus combineer je moeiteloos een saunabezoek met een ontspanningsmassage of een schoonheidsbehandeling bij de beautysalon. En natuurlijk ga je met een gezond kleurtje naar huis. Dankzij de zonnebank.

Massages

De mannen en vrouwen van ons eersteklas massageteam zijn allen ervaren professionals met een gedegen opleiding en passie voor hun vak. Onder hun “gouden handen” voel je je in no-time herboren. Een goede massage zorgt immers voor ontspanning en een betere doorbloeding, zodat je gezondheid een positieve impuls krijgt. Iedere masseur heeft zijn eigen stijl of specialisatie, met het accent op bijvoorbeeld ontspannings-, sport-, deep tissue- of Shiatsu-massage. Wij zijn er van overtuigd dat ook jij bij ons ‘de beste masseur’ zult vinden?

Bel 020-6238215 voor een reservering of reserveer online.
Prijs: 25 min. € 40.- / 55 min. €75.- Een massage betaal je contant of met de PIN.

Massages

KLASSIEKE MASSAGE
Massage is zo oud als de mensheid zelf. Best logisch, want door een massage word je ontspannen en blij. Bij de klassieke massage maken we frequent gebruik van strijkingen, knedingen, kloppingen, schuddingen, vibraties en frictioneren. Als je jezelf regelmatig op een klassieke massage trakteert, houd je je lichaam in balans en kun je beter omgaan met spanning en vermoeidheid. Bovendien geeft een klassieke massage direct verlichting bij een stijve nek of pijn in de
onderrug.

SHIATSU
Shiatsu is een Japanse drukpuntmassage die lichamelijke en emotionele problemen voorkomt of behandelt. De masseur zet met duim en wijsvinger druk op het meridianenstelsel. Zo wordt een stroming bewerkstelligd. De techniek van deze stroming, de ‘Namikosi”-techniek’, is aan ons ‘Deco Shiatsu Team’ doorgegeven. Deze techniek heeft een positieve invloed op het zenuwstelsel. Onze spieren worden beïnvloed door het zenuwstelsel en het spierstelsel werkt op zijn beurt op het aderstelsel. Dit stelsel beïnvloedt weer de bloed- en lymfestromingen. Namikosi is de enige wettelijk erkende vorm van Shiatsu in Japan. De techniek werkt ontspannend en rustgevend.

DEEP TISSUE
De deep tissue masseur werkt met langzame en diepgaande bewegingen. Door het gebruik van ellebogen, palmen en duimen op drukpunten en spieren zullen chronische spanningen loslaten en wordt een staat van diepe ontspanning bereikt.

SPORTMASSAGE
Wil je de conditie van je spieren op peil houden? Kies dan voor sportmassage. Deze massagetechniek bevordert de doorbloeding, waardoor afvalstoffen sneller uit het spierweefsel worden afgevoerd. Voedingsstoffen worden juist toegelaten, wat bijdraagt aan een sneller herstel. Of je nu professioneel sport, intensief traint of gewoon lekker beweegt, regelmatig een stevige sportmassage leidt tot hogere prestaties en helpt bij stramme spieren en blessures. Gun jezelf dus een heerlijke massage om even alle stress achter je te laten. Laat de sportmasseur alle spanning uit je nek, schouders en rug wegmasseren en trakteer je spieren op een minivakantie. Een regelmatige massage zorgt voor soepele spieren, helpt RSI voorkomen en verbetert je mobiliteit.

VOETREFLEXZONETHERAPIE
Voetreflexzonetherapie is een drukpunt­massage, die ervan uitgaat dat je hele lichaam terug te vinden is in je voeten. Je organen, klieren, lichaams­delen of zenuwbanen… alle zijn ze door energie­stromen met bepaalde reflex­zones of reflex­punten in je voet verbonden. Door specifieke reflexzones te masseren, stimuleer je het bij­behorende lichaams­deel en geef je de eerste aanzet tot genezing. Dit noemen we ook wel reflexologie of voet­reflexologie. Voet­reflexzonetherapie pakt gericht blok­kades aan, waardoor je lichaam revitaliseert en energie beter gaat stromen. Het lichaams­eigen genezings­vermogen zorgt voor de rest.

diamond

Beauty

In hartje Amsterdam, aan de Herengracht, vind je beautysalon Deco. Dé perfecte plek om even aan de alledaagse hectiek te ontsnappen en van een uitgebreid beautyassortiment te genieten. Verwen jezelf met een compacte of uitgebreide gezichtsbehandeling. Maak een afspraak voor een lichaamspakking of een voetmassage. Alleen je wimpers laten verven kan natuurlijk ook.

Beauty

Na een zorgvuldige huiddiagnose maak je een keuze uit de verschillende merken, waarmee we in beautysalon Deco werken. Zo kun je bij ons de luxe van Leading Beauty Farms (LBF) ervaren. Deze kwaliteitsproducten uit Italië zijn zuurstofdoorlatend en rijk aan collageen. Belangrijke voorwaarden voor een frisse, stralende huid! Ga je liever voor biologische huidverzorging, dan is Revita-Apiserum iets voor jou. De zachte geuren van roos, geranium en basilicum vormen een perfecte combinatie met geneeskrachtige bijenproducten als propolis, honing en gelee royale. Het resultaat is een genot voor huid en zintuigen. Voor lichaamsbehandelingen gebruiken we Algologie (op verzoek óók voor gezichts­behandelingen), een innovatieve productlijn met actieve zee- en planten­extracten. Na iedere behandeling voel je je vitaal en ontspannen. En natuurlijk kun je al onze behandelingen voortzetten met bij­zondere beauty­producten voor thuis.

Gezichtsbehandeling
45 min: €55.-
60 min: €72.-
75 min: €80.-
90 min: €102.-

Pedicure per kwartier: €17,50
60 minuten voetverzorging €65,-
Inclusief 25 minuten voetreflexmassage €90,-

Pakking algologie €58,-
Bodypeeling €45,-
Wimpers/wenkbrauwen verven €15,00
Wenkbrauwen modelleren €17,50
Wenkbrauwen verven en epileren €30,-
Bovenlip wax €12,-
Bovenlip/kin wax €20,-

Harsen oksels benen
bikinilijn rug etc vanaf €17,50
Massage
€37,50 – 25 min
€65,- – 55 min
Massage
Ontspanning/Reiki/Voetreflexzone:
30 min: €35,-
60 min: €60,-

Bel voor een afspraak: 06-45286971

diamond

-

diamond

Zonnebank

Wat is er lekkerder dan een dagje sauna af te sluiten met een gezonde tint? Kies voor kleur en reserveer bij aankomst direct je zonnebank. Natuurlijk voldoet onze zonnebank aan alle eisen. Houd wel rekening met de gevoeligheid van je huid.

Back to Top